Кейс освітлення офісу-укриття для Нової Пошти

Керівник проєкту: Олег Сачковський

Термін реалізації:  травень – липень 2023

Задача

Основна задача полягала в розробці функціонального освітлення робочих зон офісу-укриття та оптимізації споживання електроенергії системою освітлення. 

Крім того, потрібно було:

  • інтегрувати в мережу системи безперебійного живлення для аварійного та евакуаційного освітлення;
  • оптимізувати споживання шляхом зонального розділення кожного робочого місця індивідуальними вимикачами у суцільній лінії світильника NL Series L;
  • підібрати та встановити обладнання для щита управління освітленням;
  • забезпечити змогу управляти групами робочого та аварійного освітлення з двох входів у приміщення офісу завдяки «майстру вимикачів». 

Послуги

 

Світильники

Для забезпечення рівномірного та комфортного освітлення на робочих столах були використані лінійні світильники NL Series L. Ці світильники відзначаються ефективним розподілом світла, створюючи оптимальні умови для роботи на робочих місцях і забезпечують рівень освітленості 500 люкс.

Також в рамках реалізації задач проєкту ми використали:

  • лінійні світильники Mitz для технічних приміщень;
  • підвісні світильники NL Series U для санвузлів.

Результат

 

  1. Завдяки комплексному електротехнічному рішенню вдалось оптимізувати витрати на освітлення.
  2. Досягли рекомендованого рівня освітленості для ефективної роботи працівників на робочому місці. 
  3. Інтегрували джерело безперебійного живлення для мереж з аварійним освітленням. Завдяки нашому рішенню, це джерело безперебійного живлення може забезпечувати 4 години роботи освітлення з середньою загальною освітленістю 350 люкс.
  4. У нарадчій кімнаті згідно з проєктом дизайну інтерʼєра було сформовано лінійні світильники у вигляді прямокутника, що виглядає концептуально та водночас зберігає функціональність.
  5. Цікава та нестандартна задача полягала у створенні п’яти окремих робочих місць, які відмежовувались би  індивідуальним освітленням. Такого результату ми змогли досягти за допомогою індивідуальних вимикачів в одному суцільному лінійному світильнику.

Фото: nkbud/instagram