Освітлення для мережі магазинів Aviator (Київ, ТРЦ Атмосфера та ТРЦ Lavina Mall)

Керівник проєкту: Володимир Кличановський мол.

Період реалізації проєкту: листопад – грудень 2023

AVIATOR – це мережа мультибрендових магазинів преміум одягу. 

Задача

Світлова сцена — один з важливих інструментів управління клієнтським досвідом. Наприклад, сцена «Захід сонця біля моря» часто використовується для магазинів преміум сегменту. Вона може створити таку атмосферу для клієнта, де буде відчуватись цінність товарів, а не їх ціна. Детальніше про це ми розповідали у матеріалі нашого блогу.

Однією з задач, яка постала перед нами, було шляхом використання спеціалізованих спектрів для роздрібної торгівлі підкреслити надзвичайну якість товарів магазину. При цьому зберегти концепцію мінімалістичного освітлення для формування преміального досвіду гостей магазину.

Освітлення для Авіатор-1

Послуги

В рамках реалізації задач проєкту були надані такі послуги:

Освітлення для Авіатор

Зонування

Для створення повноцінного клієнтського досвіду, магазини розділені на три зони:

  • зона товарної викладки
  • касова зона
  • приміряльні кімнати та зона відпочинку.

Для кожної зони розроблені спеціальні параметри освітлення, а також підібрані та вироблені світильники зі спеціальними світлотехнічними характеристиками.

Освітлення для Авіатор-2

Результат

 

  1. Створена комплексна система освітлення, яка органічно вплітається в екосистему торговельних центрів, при цьому магазини виділяються на фоні інших.
  2. Завдяки підібраним освітлювальним приладам, ми зберегли підкреслений стриманий преміальний стиль магазину, при цьому покращили якість передачі кольорів і фактур одягу та аксесуарів, представлених в магазинах.
  3. Крім основного освітлення, ми створили систему живлення для повноцінної роботи магазинів під час можливих відключень електроенергії.
  4. Для магазину в ТРЦ Lavina Mall ми розробили та виготовили комплект обладнання для вбудованої підсвітки в дзеркалах примірочних та підсвітки для торговельного обладнання.